Betaling

Je rekent eenvoudig af via iDeal.

Verzendkosten - (gratis vanaf 30 euro)

Je pakket wordt via PostNL verzonden. Verzendkosten voor een pakket zijn €6,30 inclusief track&trace. Bestel je alleen een boek? Selecteer in de winkelmand dan de optie 'Brievenbuspakket'. Het boek wordt dan voor slechts €4,10 bezorgd (zonder track&trace).

Levering

Na het plaatsen van een bestelling doe ik mijn best je pakket zo snel mogelijk bij PostNL af te leveren. Afhankelijk van het tijdstip van je bestelling zal dit de volgende werkdag gebeuren. Normaliter kan je je pakket dus na 2 á 3 werkdagen verwachten. Levering van producten gaat in de regel altijd via PostNL. Woon je toevallig in de buurt van Vianen (Utrecht)? Bij wijze van uitzondering kan een bestelling in overleg kosteloos worden afgehaald.

Levering controleren

Controleer bij ontvangst altijd even de pakbon en de staat van de producten. Zijn er producten foutief geleverd? Bijvoorbeeld verkeerde of beschadigde producten. Neem dan na ontvangst zo snel mogelijk, binnen maximaal 2 dagen, contact op via info@groeneavonturier.nl.

Bedenktijd

Toch niet tevreden of is het product anders dan verwacht? Belangrijk om te weten is dat je bij online aankopen altijd wettelijk 14 dagen bedenktijd hebt. Deze gaat in op de dag dat je het pakket hebt ontvangen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Na ontvangst worden de producten gecontroleerd. Mits de producten onbeschadigd, ongeopend, ongebruikt en compleet zijn wordt het betaalde bedrag netjes teruggestort. Als de bestelling in zijn geheel wordt teruggestuurd krijg je ook de verzendkosten terug. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd krijg je voor dat deel van de bestelling het betaalde bedrag terug.


Retouren

Heb je je helaas toch bedacht? Vul dan binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen onderstaand formulier in.

Pak de producten netjes in en voeg (een kopie) van de pakbon toe (geef daarop duidelijk aan welke producten je wilt retourneren).

Stuur de producten voldoende gefrankeerd naar:
de Groene Avonturier
Buitenstad 32
4132AC in Vianen

Heb je nog vragen, neem dan contact op via info@groeneavonturier.nl