Onze Merken

Hieronder leggen we je uit welke merken wij aanbieden en waarom. Wij bieden alleen merken aan die op een  manier uitblinken in duurzaamheid en waar wij vertrouwen in hebben, zodat jij met een gerust hart op avontuur kan!


Darn Tough is een Amerikaans familie bedrijf dat hun sokken nog in eigen beheer maakt met verantwoorde merino wol. Daarnaast biedt Darn Tough levenslange garantie op de sokken. Verslijt je ze? Dan krijg je een nieuw paar van ze. Made to last zonder kleine lettertjes, dat is pas duurzaam!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Check hier de review van onafhankelijke gear tester Gijs Loning.


Tegenwoordig wordt er heel wat afgereisd en gevlogen. Ondanks dat het vaak fantastische avonturen oplevert heeft al dat reizen natuurlijk wel een impact. Mini Expedities inspireert en motiveert om ook dichtbij huis op avontuur te gaan. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuke manier om je eigen land beter te leren kennen.

Interesse gewekt? Op onze blog delen ze alvast 5 tips voor je eigen Mini Expeditie.


Nikwax is één van die bedrijven die zich vanaf het begin bewust is geweest van hun milieu impact. Nikwax heeft nooit PFCs gebruikt en zal dit ook nooit doen. Daarnaast heeft Nikwax zijn operationele carbon uitstoot, sinds oprichting, gecompenseerd. Bij Nikwax geloven ze in transparantie daarom geven ze openheid over hun impact op het milieu door het publiceren van hun milieuprestatiegegevens. Hier vindt je grafieken en uitleg van hun CO2 uitstoot, energie verbruik, water verbruik, en afvalstromen.