Welkom op de webshop van de Groene Avonturier

Het idee achter de Groene Avonturier is om samen van ieder avontuur (klein of groot) een groen avontuur te maken.
Alle materialen worden bewust geselecteerd op basis van liefde voor mens, dier en natuur.


Onderhoudsmateriaal

Zo lang mogelijk doen met de materialen die je al hebt is één van de makkelijkste manieren om te verduurzamen. Goed onderhoud speelt hierbij een grote rol. Met Nikwax onderhoud je de waterafstotende / isolerende / ademende kwaliteiten van je materiaal en verleng je de levensduur. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee.

Geen idee waar te beginnen of welke producten je nodig hebt? Check dan deze pagina vol onderhoudstips!

Kleding

Schoenen

Uitrusting


Wandelsokken

Als je denkt aan outdoor materiaal dan denk je al snel aan tenten, backpacks en slaapzakken. Waarschijnlijk denk je niet direct aan sokken... Toch zijn goede wandelsokken cruciaal, je verkleint de kans op blaren en hebt minder snel vermoeide voeten. Het mooie aan de wandelsokken van Darn Tough? Ze komen met een levenslange garantie!


Boeken

Ondanks dat het niet direct in de categorie 'outdoor materialen' valt wil ik toch graag dit boek aan je voorstellen. Het staat bomvol inspiratie om Nederland op een andere manier te leren kennen. Mini Expedities stimuleert en motiveert om ook van standaard weekenden een avontuur te maken. Daarnaast zijn avonturen dichtbij huis niet alleen goed voor jezelf maar ook voor het milieu!